Examine This Report on Auto verkopen particulier

Zorg dat je voor jezelf een bodemprijs hebt die je vanzelfsprekend niet prijs geeft en waar de koper niet onder kan gaan zitten met het afdingen.

Omdat de auto-opkopers geen idee hebben wie er allemaal biedt op jouw wagen ben je zeker van een eerlijke prijs!

Lukt het niet om je auto te verkopen? Dan helpen wij je na 10 dagen satisfied onze Marktplaats Auto Verkoopservice. By using deze service krijg je vrijblijvend het hoogste bod uit ons supplier netwerk. Ga je akkoord achieved de bieding? Dan komt de dealer de auto bij je thuis ophalen.

U kunt ook vragen om het geld te laten overschrijven op uw bankrekening vóór de overdracht van het voertuig plaatsvindt.

3. Als u in dit geval for every bankoverschrijving wordt betaald, duurt het enkele dagen - ! VERTROUW ALLEEN OP HET SALDO VAN UW EIGEN BANKREKENING, oplichters weten hoe ze u valse schermen van gemaakte overschrijvingen moeten tonen - : "De koper erkent dat het voertuig eigendom blijft van de verkoper tot de ontvangst van het bedrag op zijn bankrekening". Lever in dit geval de sleutels nog niet in en wacht tot het geld op uw rekening staat.

De koper die de auto op zijn of haar naam wil zetten heeft daarvoor alleen een identiteitsbewijs of een paspoort nodig. De koper moet bewijzen wie hij of zij is, om het kenteken over te kunnen schrijven.

Hoewel de APK niet zoveel zegt over de staat van onderhoud, gebruiken kopers op verkoopsites zoals bijvoorbeeld Auto verkopen particulier Marktplaats wel vaak het filter “Minimaal six maanden Apk”.

In het buitenland liggen de reparatiekosten vaak een stuk lager, waardoor de mogelijkheden voor een in België overall-reduction verklaarde auto een stuk groter zijn.

Wees eerlijk above eventuele schade en maak daar ook duidelijke foto’s van. Als verkoper ben je verplicht om alle schades en onvolkomenheden te melden.

U verkoopt het voertuig aan iemand die in Nederland woont en bij de gemeente is ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP). Woont de koper in het buitenland, dan moet u samen fulfilled de koper naar een RDW-keuringsstation of RDW-balie gaan, waar het voertuig voor uitvoer aangemeld moet worden. 

Ons voorstel is vrijblijvend. STAP 3 Verkopen van je auto Ga je akkoord fulfilled ons voorstel? Dan brengen we je in touch achieved de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling. Trustpilot Auto verkoop strategies! Makkelijker en sneller je auto verkopen

Het merendeel van de 7500 nieuwe instances per dag op advertentie Web-sites komt van BOVAG en RDW erkende autohandelaren. Op deze manier wordt het voor particulieren moeilijker om hun auto te verkopen.

U geeft de koper de volgende documenten mee: - het kentekenbewijs op creditcardformaat met de tenaamstellingscode

Je auto verkopen through een particuliere autoverkoopwebsite is onder meer een kwestie van geduld. Je kunt hier de hoogste prijs krijgen, alleen is deze niet gegarandeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *